Sponsors


                                    Ranomi     Marleen     Bastiaan     

Schuilt er in jou ook een Olympisch kampioen??

Lijkt het jou leuk om net zo snel te zwemmen als Ranomi, Marleen of als onze "eigen" Bastiaan Lijesen? Ben je zes jaar of ouder en heb je minimaal zwemdiplama A en B? Word dan lid van onze zwemvereniging NieMo Barracuda.

Bij ons kun je elke week enkele keren met plezier trainen met je leeftijdsgenoten met als doel een goede zwemtechniek en conditie te ontwikkelen. Tijdens wedstrijden tegen zwemmers van andere verenigingen kun je laten zien of er misschien in jou ook een olympisch kampioen schuilt!

Ben je geïnteresseerd? Kom dan eens met je ouders langs in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel. Elke maandag- en donderdagavond zijn wij er van 17.45 - 18.45 uur. Je kunt vanaf de tribune eens kijken naar de training en een praatje maken met één van de train(st)ers.

Ook kun je een afspraak maken om enkele keren gratis mee te trainen zodat je kunt ontdekken of het wedstrijdzwemmen echt iets voor jou is.

Wanneer je het trainen zo leuk vindt dat je lid wil worden van onze vereniging dan kun je hier het inschrijfformulier downloaden en invullen.

Na invulling moet het formulier worden ingeleverd bij de voorzitter van de zwem- of waterpolocommissie.

Kijk verder eens rond op onze website. Hier vind je allerlei informatie over trainingstijden, contributies enz. Ook het
informatieboekje van de zwemcommissie bevat veel informatie over het wedstrijdzwemmen bij NieMo Barracuda.

Heb je nog vragen of wil je misschien direct een afspraak maken voor een proeftraining? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.


Hopelijk zien we je snel in het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel!!
 


Laatst aangepast op vrijdag, 01 maart 2024 12:20
 
© 2024 Barracuda
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.