NIEUWSBERICHTEN:                       Facebook-Icon                     sponsorkliks                                                     

barracuda lang kopie3 

 

 

                                          barracudawaslive   

Om jullie extra te motiveren lekker in beweging te blijven, willen we naast de Uswim training die jullie zelf thuis kunnen uitvoeren, nog een tweede mogelijkheid bieden, namelijk een online bootcamp "Woensdag Woonkamer Workout" !!!

Het plan is om elke woensdag om 19:00 met zijn allen in te loggen op de ZPV Barracuda Facebook pagina en dan met elkaar vanuit je eigen woonkamer of tuin mee te doen met de bootcamp van de Emiel's.

Via facebook live zal dan Emiel zichtbaar zijn en de opdrachten uitleggen die we vervolgens met elkaar maar HEEL BELANGRIJK op APARTE LOCATIES kunnen nadoen. Op deze manier willen we jullie motiveren om je conditie op peil te houden en ook toch een beetje het teamgevoel vasthouden.

Wel willen we jullie op het hart drukken, hoe verleidelijk het ook kan zijn, om NIET met elkaar de bootcamp te volgen ook al woon je dicht bij elkaar.

 

                                           zpv barracuda was live3barracuda 2 maal

Zoals jullie hebben kunnen lezen is het Polderbad voor onbepaalde tijd gesloten i.v.m. het Coronaprotocol. De zwemtraining kan niet doorgaan maar ook alle andere activiteiten onder de vlag van ZPV Barracuda worden afgezegd. Dat geldt ook voor de gezamenlijke buitentraining op de woensdagavond. Deze is inmiddels vervangen door de Woensdag Woonkamer Workout. 

Daarnaast pibliceert USWIM  elke dag een nieuw schema. Via de nieuwsbrief wordt dit schema regelmatig met je gedeeld. We raden je aan om te proberen de programma's individueel te volgen zodat je lichaam in goede (zwem)conditie blijft.

                                         


 

Informatie-logo

Vragenuurtje zwemcommissie

Voor vragen, opmerkingen en suggesties kun je terecht bij de zwemcommissie, via emailadres ' Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. '

Eigenlijk is er een vragenuurtje tijdens de eerste training van de maand in de hal van het zwembad. Nu het zwembad gesloten is vervalt het vragenuurtje in de hal.

nieuwsbrief

Als je graag de nieuwsbrief ontvangt, of als je e-mail adres is veranderd, kun je dit doorgeven aan 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 Heb je suggesties voor, of opmerkingen over de website? Mail naar
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.


Laatste wijzigingen:
Laatst aangepast op donderdag, 09 april 2020 19:03
 
© 2020 Barracuda
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.